Jag erbjuder

Myspirityogakurser, Privatyoga, Energiterapi, Djupgående energimassage, Aroma energimassage, Moxabehandling, hormonbalansering, Lymfmassage, Healing & Healingkurs . Vad är Myspirityoga?

Myspirityoga (MSY) är en holistisk och transformativ yogaform skapad av Minanda Fritz år 2003. "Kännetecknet för MSY är att den anpassas efter behov, grupp och nivå. Fokus ligger generellt på medvetandeutveckling, känslo-medvetenhet, ljudning och om att kunna frigöra spänningar, stress (på alla plan) och att släppa taget (frikoppla sig) om det som inte är genererande. MSY har en djupgående, medicinsk effekt, då den påverkar och tonar upp vårt nervsystem. ANS (autonoma nervsystemet), som delas in i två delar (sympatiska och parasympatiska nervsystemet), påverkas av in och utandning och de övningar som vi har inom MSY (främst fram och bakåtlutande övningar samt sido och korslaterala). Övningarna stärker upp vårt nervsystem, immunförsvar och stimulerar den inneboende självläkande kraften. MSY övningarna kan även återställa balansen i ett skadat nervsystem. Det innebär att funktioner som är kopplade till nervsystemet kan stärkas och läkas. En myspirityoga klass ger utrymme för återhämtning av kroppen och systemet. Här skapas känsla av tyngdlöshet. Varför ska man ha tyngdlöshet? Jo, i detta tillstånd får vi maximal återhämtning, vila, regenerering av celler, och självläkning. Detta är ett tecken på att nervsystemet slappnar av maximalt". Citat av myspirityoga grundare Minanda Fritz. Läs mer om henne och om Myspirityoga på hennes hemsida www.myspirit.se

Välkommen till Romstad!

Alla behandlingar och privatyoga sker på Magdebogatan 4, obs! ingång- dörren bredvid garaget.

Yogakurser och gongbad hålls på Herrhagen i Yogasouls mysiga studio med tillgång till ullmattor och de fantastiska gongarna - Filaregatan 5a.

nathalie-gustavsson@live.com eller https://www.bokadirekt.se/places/yogalife-karlstad-41743 för tidsbokning.

   

Hormonbalansering

I hormonbehandlingen använder jag mig av healing genom punktstrålning specifikt på de endokrina körtlarna för att stimulera och balansera hormonproduktionen. För dig som vet med dig att dina hormoner är i obalans <3  Otroligt avkopplande behandling. 

Visste du att vi egentligen inte ska ha varken mensvärk eller PMS?

Healing

En mjuk och kärleksfull energibehandling -frigör energimässiga blockeringar.

Hela vår värld är uppbyggd av energier. Inte minst vår fysiska kropp består av ett komplext energisystem. Energin behöver flöda fritt men ofta samlar vi på oss låsningar och blockeringar som gör att det stoppar upp flödet. Vi får då inte full tillgång till den energi och livskraft som vi egentligen har. Via healingkraften hjälper vi kroppens egna läkningsprocess och drar igång ett stagnerat flöde. Under en energibehandling hamnar man i en otrolig avslappning, ibland nästan som i dvala eller att man somnar. Det kan vara olika upplevelser och man kan ibland få till sig olika budskap eller visioner. Healing är svårt att beskriva det måste nästan upplevas :)

Välkommen att testa din egen upplevelse !Djupgående energimassage

Med hjälp av den djupgående energimassagen löser vi upp fysiska muskelspänningar och bakomliggande mentala och känslomässiga låsningar. Behandlingen ökar förmågan till avslappning, förbättrar blodcirkulationen och hjälper kroppen att göra sig av med slaggprodukter. Eftersom massagen även förkortar läkningsprocessen vid skador och förebygger muskulära skador är den också ett bra komplement för dem som tränar. Otroligt avslappnande då vi även bakar in healing i denna behandling. Helkropp rekommenderas för bästa upplevelse och resultat. 

Aroma Energimassage

I denna behandling jobbar vi med eteriska oljor som hjälper till att lyfta din frekvens. Superbra behandling om du känner dig utmattad och orkeslös men också för att bara kicka in med lite extra energi :) Behandlingen inleds med djupgående energimassage-halvkropp och avslutas med aroma. Massagen blir då mera taktil. 

Lymfmassage

Lymfsystemet är en del av vårt immunförsvar och dess uppgift är att föra bort överskottsvätska, inflammationsämnen, bakterier, virus och slaggprodukter. Om lymfsystemet är trögt kan det ansamla vätska och det blir svullnad i kroppen, bindväven blir stram och smärta kan uppstå och vårt immunförsvar försämras. 

Lymfmassagen syftar till att få igång lymfsystemet igen. Genom strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning och ibland något djupare grepp för att lösa upp stopp och fibroser. Det är en mycket lugnande behandling.


Moxabehandling

I min moxabehandling använder jag mig av stavar som är packade med torkad gråbo. Man tänder staven så den glöder och avger värme som tränger mycket djupt in i kroppen. Moxa är ett effektivt sätt att rensa bort stagnationer i kanalerna (meridianerna). Värmen sprids inte bara på stället där man håller moxastaven utan värmen flyter vidare ut i kroppens kanaler och hjälper till att lösa upp blockeringar. När kanalerna öppnar sig kan blod och qi cirkulera fritt. 

Med moxan kan man balansera kroppens yin och yang. Moxa har också effekten att lösa upp knutor i kroppen och kan användas som komplement till både energimassagen och healingen. Olika sensationer i kroppen kan upplevas, du kanske känner värme, smärta, domningar. Allt är tecken på att kanalerna har öppnat sig. Moxa tar bort tar bort stagnationer, får igång ett trögt flöde och är effektiv mot smärta. Den kan användas vid utbrändhet för att tillföra qi. Mycket kraftfullt verktyg.

Energimedvetenhet/ Healingkurs

Om du längtar efter att öka din energimedvetenhet, förstå mer om dig själv och hur du kan skapa det livet du längtar efter. Då är detta en spännande energikurs som kommer att fördjupa din förståelse och kunskap om både dig själv och det mänskliga energisystemet. Vi är så mycket mer än en fysisk kropp. Vår fysiska kropp består av ett komplext energisystem. När vår energi flödar och är i balans mår vi bra, har en stark hälsa, harmoniska relationer och naturlig kontakt med vår intention och andlighet. När vår energi är blockerad känner vi av det på alla plan, fysiskt genom olika symtom, mentalt genom förvrängda tankemönster och känslomässigt genom stressade känslor. Den här helgen kommer du att lära dig hur du kan balansera din egen energi genom olika energiövningar och energitekniker. Du kommer att få lära dig en grundläggande energibehandling för att frigöra energimässiga blockeringar. Efter helgen kommer du att kunna använda och praktisera energibalansering både på dig själv och andra.